Трета група „Слънчо“

Трета група „Слънчо“

Група в ДГ „Русалка“

Трета група „Слънчо“.

В нея за Вашите деца се грижи:

 • Елена Здравкова – помощник -възпитател

В нея Вашите деца се обучават от:

 • Иванка Методиева – главен учител
 • Анка Цветанова – ст. учител

 • ДГ „Русалка“

  3700, гр. Видин
  ул. „Св. Ромил Видински“ 78

  Тел:+359 94 601 764

  e-mail:
  odz_rusalka_vidin@abv.bg

 • Контакти


 • Изработено от daskalo.com